Buitenschoolse Opvang

Stichting Kinderopvang Oudenbosch biedt buitenschoolse opvang aan voor kinderen van basisschool de Schittering. Deze BSO-locatie heet: ORION

Stichting Kinderopvang Oudenbosch biedt op de Schittering, zowel voor- als naschoolse opvang aan. Daarnaast bieden we opvang aan op studiedagen en in de schoolvakanties.

Onze reguliere openingstijden zijn vanaf 07.15 uur (op aanvraag vanaf 7.00 uur) tot aanvang school. En vanaf het einde van de schooldag tot 18.15 uur. Op aanvraag kan dit ook tot 18.30 uur zijn.

Tijdens vakanties worden kinderen zoveel mogelijk op hun eigen locatie opgevangen. Is dit niet mogelijk dan worden locaties samengevoegd. U ontvang hier vooraf tijdig bericht over.

Bij Orion kunnen we, naast ons eigen lokaal, gebruik maken van de speelzaal, de zolder en de buitenruimte.

Doordat we van deze ruimtes gebruik kunnen maken en een behoorlijk netwerk binnen Oudenbosch opgebouwd hebben kunnen we een gevarieerd aanbod aan activiteiten wegzetten voor alle leeftijden!

Meer informatie en mogelijkheden over de buitenschoolse opvang kunt u vinden op onze website www.kinderopvangoudenbosch.nl. Tevens treft u hier onze prijslijst en inschrijfformulier aan. Uiteraard zijn wij altijd bereid om voor u een prijsopgave op maat te maken.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!
Stichting Kinderopvang Oudenbosch
www.kinderopvangoudenbosch.nl
secretariaat@kinderopvangoudenbosch.nl
0165 320021